Plasa de umbrire

Afiseaza: 1-48 din 81 produse

 Filtre
La ce sunt folosite plasele de umbrire?
Plasele de umbrire sunt folosite pentru a minimiza cantitatea de lumină care pătrunde în sere și solarii. În timpul verii, luminozitatea mare combinată cu căldura extremă poate duce la pierderi economice semnificative, în special pentru plantele care sunt sensibile la razele puternice ale soarelui. Scopul plasei de umbră este de a reduce cantitatea de lumină solară care pătrunde în sere sau solarii, rezultând o temperatură interioară mai scăzută.

Ce avantaje oferă o plasă de umbrire?
Acest lucru poate reduce foarte mult stresul termic suferit de fructe și legume, permițându-le să se dezvolte la maximum. Altfel spus, plasele de umbrire sunt folosite ca bariere de protecție care pot fi utilizate pentru a umbri curtea, iarba sau anexele gospodărești. Plasele de umbrire pot fi folosite și pentru a proteja serele și solariile de vânt. 

Ce tipuri de plase de umbrire poți găsi?
Alegerea unei plase de umbrire HDPE îți oferă posibilitatea de a obține cel mai bun preț. Această substanță este de fapt polietilenă de înaltă densitate care a fost stabilizată UV și nu va fi deteriorată de substanțele chimice în niciun fel. Oferă multă umbră și implicit, multă protecție împotriva căldurii și a vântului. Acest material îți va oferi fără îndoială calitatea dorită în orice moment.

O plasă de umbrire din polietilenă, pe de altă parte, este o achiziție excelentă și rentabilă, care nu te va dezamăgi. Dacă iei în considerare acest material, vei obține, fără îndoială, numeroase beneficii, iar eficiența împotriva razelor solare nu va dezamăgi. 

Dacă ai nevoie de o plasă de umbrire pentru un plus de protecție al plantelor tale, intră pe valbig.ro. Noi te îndrumăm cu cele mai detaliate descrieri astfel încât tu vei face alegerea ideală!

Suport clienti 09.00-17.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!