Plasa antiburuieni

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre
Într-o grădină, ierburile sălbatice și buruienile nu sunt binevenite. Ele cresc atât de repede încât durează doar câteva săptămâni până acoperă complet chiar și cele mai înalte plante pe care le cultivi. Deși majoritatea nu se comportă ca paraziți, tot prezintă un comportament invaziv, împiedicând restul speciilor să crească. Din fericire, acum ai cum să controlezi creșterea buruienilor. 

De ce să alegi o folie antiburuieni?
Plasa antiburuieni este o piesă care, atunci când este plasată pe pământ, oprește plantele dăunătoare să crească, împiedicând lumina soarelui să ajungă la semințe, datorită culorii și densității ochiurilor.

Ce tipuri de plase antiburuieni poți găsi?
Există două tipuri: 
Plasă țesută - este o plasă densă și rezistentă, fabricată din polipropilenă țesută din rafie, care permite trecerea apei și aerului, dar ține nu permite pătrunderea razelor solare. Este disponibilă în numeroase culori, inclusiv negru, verde închis, maro și alb. 
Folie textilă antiburuieni - este o plasă de polipropilenă nețesută acoperită cu filtru UV, foarte rezistentă și durabilă. Permite trecerea apei și a aerului, precum și respirația solului și a rădăcinilor plantelor, limitând în același timp germinarea semințelor plantelor. Este disponibilă în diferite nuanțe, inclusiv alb, negru și maro. 

Ambele tipuri de plasă sunt disponibile în role de 1, 1,5 sau 2 metri în lățime. 

Ce avantaje și dezavantaje oferă o plasă antiburuieni?
Plasele de acest tip asigură următoarele avantaje: majoritatea plantelor sălbatice nu mai pot crește; plantele pe care le cultivi vor putea să înflorească fără dificultate; este prevenită răspândirea dăunătorilor și a bolilor; deoarece nuanța închisă absoarbe lumina soarelui și determină creșterea temperaturii, permite prelungirea sezonului de vegetație; este simplu de montat și întreținut. 

Totuși, îți recomandăm să iei în calcul și câteva puncte negative: în funcție de tipul de plasă folosit, aerarea naturală a solului poate fi împiedicată și este posibil ca unele ierburi să crească mai repede decât altele, provocând ruperea ochiurilor plasei.

Dacă te confrunți cu problema buruienilor, îți recomandăm să vizitezi valbig.ro pentru a descoperi gama variată de produse care te vor ajuta să te bucuri de culturi sănătoase și rodnice.

Suport clienti 09.00-17.00

0753389095 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!