Vibratoare beton

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre
Un vibrator de beton este un aparat care are drept scop mărirea fluidității amestecului de apă, nisip, praf de ciment și pietriș. Astfel, acest amestec, prin acțiunea aparatului, capătă consistență și este mai ușor de aplicat în zonele greu accesibile.

Vibrator pentru beton - utilaj profesionist pentru constructori pasionați

Atunci când se aplică un vibrator de beton în timpul procesului de compactare, amestecul este modificat, ceea ce ajută la ridicarea aerului din amestec spre vârf. În acest fel se obține un produs finit de înaltă calitate și cu o rezistență îndelungată. Masa de beton obținută cu ajutorul unui vibrator va fi omogenă, cu cantitatea corespunzătoare de apă, rezultând o optimizare impecabilă și o mai bună durabilitate a materialului.

Ce tipuri de vibratoare de beton găsesti la Valbig?

În general, piața pune la dispoziție două tipuri de vibratoare: electrice sau termice.
  • Vibratorul electric - dispune de un motor electric. Este un model la preț accesibil, lucru care îl face și cel mai bine vândut dintre toate.
  • Vibratorul termic - se folosește independent, fără a avea nevoie de o sursă de curent electric, întocmai pentru că dispune de un motor termic. Ideal pentru platforme de beton sau drumuri, acest tip are un preț mai mare decât cel electric.

Dacă ești în căutare de utilaje pentru constructii și în special, vibratoare de beton la preț accesibil, Valbig.ro este locul perfect pentru tine! Noi îți punem la dispoziție o gamă largă de scule si utilaje profesionale pentru constructii în așa fel încât, după ce ne faci o vizită, vei simți că noi te putem ajuta cu toate planurile tale din viitor!

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!