Zdrobitori struguri

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Teascuri și zdrobitoare de struguri - aparate utile pentru eficientizarea muncii din gospodărieTeascurile și zdrobitoarele de struguri sunt ustensilele de bază în procesul de creare a mustului și a vinului. Datorită mecanismului de acționare care poate fi manual sau electric, cantitatea de struguri zdrobită este mult mai mare, iar timpul de lucru este puternic redus. Iată principalele avantaje ale zdrobitoarelor:


Un zdrobitor de struguri electric va acționa mai repede, cu o forță mai mare, ușurând considerabil întregul proces. Desigur, depinde de specificațiile tehnice ale fiecăruia, puterea motorului și capacitatea cuvei. 

Materialele din care sunt create zdrobitoarele sunt anticrozive și rezistă foarte bine la utilizări intense. De asemenea, sunt ușor de întreținut și nu necesită îngrijiri speciale. 

Zdrobitoarele sunt foarte simplu de folosit și ușor de manevrat.
 

Ce tipuri de zdrobitoare de struguri sunt disponibile pe Valbig?Zdrobitoarele de struguri, fructe și legume disponibile în magazinul Valbig sunt de tipologii variate pentru a putea să răspunde la mai multe nevoi. De aceea, oferim:
Zdrobitor de struguri manual de 35 L
Zdrobitor de struguri electric
Zdrobitor struguri cu desciorchinator
Teascuri (presă manuală)

Fiecare aparat are propria capacitate și formă de funcționale. Tote zdrobitoarele sunt rezistente, fiind create din materiale extrem de dure. De asemenea, gustul final nu este alterat, deoarece la contactul dintre struguri și materialele zdrobitoarelor nu se provoacă reacții chimice care să modifice gustul, mirosul și proprietățile nutritive. 

Munca în gospodărie este mai ușoară atunci când te folosești de aparate performante. Fii mai productiv, economisește timp și bucură-te de aceleași gusturi tradiționale ale preparatelor rezultate.

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!