Pompe suprafata

Afiseaza: 1-30 din 30 produse

 Filtre

Pompa de apă de suprafață - instrument util în orice gospodăriePompele de apă de suprafață sunt folosite pentru a contribui la extragerea apei curate din fântâni, puțuri sau diferite rezervoare și surse de apă curată.  Pompa de apă este un instrument foarte util pentru orice gospodărie, datorită practicității pe care o are și a modului în care eficientizează întreaga activitate. Este un real ajutor pentru a asigura cantitatea de apă necesară la irigații, dar și pentru pomparea apei în instalațiile sanitare.

În alegerea pompei de suprafață potrivite, stabilește prioritățile și verifică specificațiile tehnice ale produselor:

Tensiunea de alimentare. Un aspect foarte important care asigură potrivirea circuitului electric de la priză către pompă;
Puterea motorului să fie direct proporțională cu tipul de suprafață hidrografică care se dorește a fi exploatată pentru a face față la volumul de apă existent;
Nivelul de zgomot pe care îl produce pentru a evita poluarea fonică;
Debitul maxim de apă pe care îl poate obține pe minut;
Înălțimea de refulare;
Adâncimea de absorbție.
 

Ce tipuri de pompe de apă de suprafață profesionale sunt disponibile pe valbig.ro?Valbig te ajută să îți gospodărești casa mult mai ușor. De aceea oferă o gamă variată de produse, ustensile, accesorii și aparate performante, menite să ușureze munca. În această categorie găsești pompe de apă de suprafață:
Automorsate
Centrifugale
Pentru grădină
Pentru jet de adâncime
Hridofor

Produsele sunt calitative, confecționate din materiale rezistente. Testează calitatea produselor, beneficiază de prețuri avantajoase și eficientizează activitatea din gospodăria ta!

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!