Pompe submersibile apa curata

Afiseaza: 1-48 din 63 produse

 Filtre
Pompa submersibilă este un dispozitiv centrifug care funcționează în poziție verticală și este acoperit integral în apă. Motorul este sigilat ermetic și cuplat corpului pompei. Acest dispozitiv este creat pentru a aduce apa la suprafață prin convertirea energiei cinetice în presiune.


Pompa submersibilă - soluția pentru apă curată


Pompa submersibilă funcționează prin vibrare la suprafața apei, antrenează apa și oferă debitul necesar utilizatorului. Principiul fizic pe care se bazează pompele submersibile asigură eficiență optimă, costuri reduse pe termen lung și o fiabilitate de funcționare mare indiferent de aplicație

Alese corespunzător și utilizate conform instrucțiunilor, pompele submersibile pentru apă curată sunt durabile și pot funcționa o lungă perioadă de timp fără a avea nevoie de atenție deosebită.

Pompele submersibile sunt proiectate să extragă apă din fântâni și irigații precum și în alte aplicații casnice ce necesita transferul apei dintr-un loc în altul sau golirea de bazine și rezervoare. Pot fi utilizate apei din puțuri, lacuri, bazine, fântâni în scopul alimentării diverșilor consumatori. 


Cum alegi pompa submersibilă adecvată?


Din punct de vedere constructiv pompa submersibilă are trei componente principale: 

-motorul;
-unitatea de pompare;
-carcasa.

Caracteristica principală a unei pompe submersibile este înălțimea maximă de refulare dat fiind faptul că aceasta lucrează doar când este imersată în fluidul ce se dorește a fi pompat. 

În cazul în care dorești sa cumperi o pompă submersibilă trebuie să iei în calcul în mod special înălțimea de pompare (la câți metri dorim să „ridice” pompa) și debitul de apă necesar.

Este recomandat să alegeți o pompa submersibila pentru apă curată ceva mai puternică decât ceea ce rezultă din calcule, astfel încât aceasta să nu fie nevoită să funcționeze în sarcină maximă.

La Valbig îți punem la dispoziție o gamă largă de pompe submersibile cu producători variați. Optează pentru produsul care corespunde cel mai bine nevoilor tale. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru a te ajuta să alegi pompa submersibilă adecvată proiectului tău.

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!