Motopompe

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre
Udarea constantă crește potențialul de producție al culturilor de grădină. În acest caz, motopompa se dovedește a fi foarte utilă, mai ales pentru colectarea apei care se scurge în exces în zonele cu potențial inundabil. 

Ce este motopompa și la ce se folosește?
Motopompa este alcătuită dintr-un motor termic în 4 timpi cu un cilindru răcit cu aer, care antrenează direct o pompă de apă. Aceste dispozitive sunt folosite pentru a reduce efortul și timpul necesar unei operațiuni care implică un surplus sau un deficit de apă. Pompa cu motor este folosită pentru a scurge orice apă suplimentară. Această pompă cu motor este utilizată atât în ​​condiții umede, cât și uscate. 


Ce tipuri de motopompe sunt disponibile în prezent?
Motopompele sunt clasificate astfel: pentru apă curată alimentate de motoare; pentru apă semimurdară; pentru apă murdară. De asemenea, aceste aparate pot funcționa cu două tipuri de combustibil: benzină și motorină. 

Debitul maxim este un factor important pe care trebuie să îl iei în considerare la achiziționarea unei motopompe. Există motopompe cu debit mai mic, care sunt ideale pentru spații mici, dar și motopompe cu un debit de peste 1000 l/min, potrivite pentru spații mari. 

Ține cont și de adâncimea maximă de scufundare. Cu cât o motopompă este mai bună, cu atât poate extrage mai multă apă de la o adâncime mai mare (mai puțin de 10 metri, de exemplu). 

Dacă ești în căutarea unei motopompe pe benzină, de presiune pentru irigații sau pentru diverse activități, valbig.ro este locul potrivit din care să te inspiri.

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!