Motocoase electrice

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Care sunt avantajele oferite de o motocoasă electrică?
Motocoasele electrice sunt mai ușoare și au un motor mai silențios decât variantele clasice, care funcționează pe benzină. În același timp, un mare avantaj este faptul că nu necesită un amestec de combustibil și ulei și nici nu emit emisii poluante, făcându-le alternativa ecologică ideală la oricare din variantele clasice de motocoase. 


Ce tipuri de motocoase electrice se pot găsi pe valbig.ro?
Coasa electrică este disponibilă cu fir sau fără fir. În loc de un cablu care trebuie atașat la o priză electrică, variantele wireless funcționează cu o baterie, asigurându-ți autonomie 20 până la 60 de minute. 

Un trimmer electric cu disc se poate dovedi a fi o altă variantă extrem de utilă. Activități uzuale în grădină, cum ar fi îndepărtarea buruienilor, întreținerea suprafețelor de gazon, curățarea rosturilor, trasarea liniilor de-a lungul bordurilor și trotuarelor, întreținerea ierbii în jurul arbuștilor și copacilor și multe altele pot fi realizate cu un astfel de dispozitiv.

Ce trebuie să iei în calcul când alegi o coasă electrică?
Puterea motorului - fie pe benzină sau electrică, este un factor important de luat în considerare. Vei avea nevoie de o mașină de tuns cu putere mai mare pentru a întreține o suprafață mai mare de gazon. În același timp, variantele cu putere mai mică sunt potrivite pentru suprafețele mai restrânse.
Tipul de motor - unii preferă motoarele pe benzină pentru că au mai multă putere, în timp ce alții preferă trimmerele electrice pentru că sunt ecologice, mai mobile și mai ușor de manevrat. 
Accesoriile - sunt utile deoarece îți permit să realizezi diferite operații, precum tăierea gardurilor vii sau retușarea unor margini bine definite.

Indiferent de produsul pe care îl cauți, suntem siguri că pe valbig.ro vei găsi varianta perfectă pentru tine și grădina ta.

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!