Moara cereale

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre

Moara electrică de cereale te ajută la măcinarea culturilor 


Moara electrică de cereale este un utilaj pentru gospodărie care are rolul de a măcina culturile de cereale din diferite categorii într-un interval de timp scurt și cu o viteză impresionantă. Există mai multe tipuri de mori pentru cereale, clasificate după funcționalitatea lor. Fă alegerea potrivită și, în funcție de nevoile tale, urmărește aceste indicații:
Tipul de cereale măcinate: porumb, grau, orz, stiulete intreg, uruiala, stiuleti intregi, secară, orez, sorg, fasole, etc.
Cantitatea de cereale măcinate per oră (de exemplu 250kg/ oră)
Puterea motorului 2500W, 2700W, 3500W, etc.
Numărul de rotații
Tip de bobinaj (cupru)
Număr de ciocănele și număr de site ( sită fină pentru făină fină, sită cu găuri mai mari pentru făină cu granulație mai mare)
Tip de cuvă
Tipul de transmisie


Cele mai performante mori de cereale sunt prevăzute cu un sistem de răcire a motorului sau un ventilator. Astfel asigură rezistența lor în timp. 
 

Diversitate și calitate


Pe valbig.ro gasesti orice tip de moară electrică pentru cereale si uruiala, diverse modele de batoze pentru desfăcat porumb, tocatoare de furaje și resturi vegetale, dar și  tocătoare pentru maruntit fructe și legume. Găsești, de asemenea accesorii pentru moara precum sita pentru moara sau ciocanele de schimb pentru moara de uruială electrică. 

O moară electrică pentru cereale și uruială este absolut necesară în orice gospodărie în care se cresc păsări și animale. O moară pentru cereale ajută la măcinarea porumbului sau a diverselor tipuri de furaje pe mai multe granulații. Aceste mori electrice au diferite specificații, în funcție de nevoile gospodărești, de la materialele din care sunt confecționate până la capacitatea de producție. Testează calitatea produselor!

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!