Masini de tuns iarba

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre
De ce este utilă o mașină de tuns iarba?
Pe măsură ce iarba din curtea ta crește, vei avea nevoie de un instrument pentru a o tăia în mod regulat, astfel încât să arate mereu frumos. Instrumentul ideal pentru curtea ta este o mașină de tuns iarba. Este un dispozitiv cu un motor și o lamă de tăiere care trebuie împins pe suprafața ierbii. 

Folosirea unei mașini de tuns gazon îți face munca mai ușoară, deoarece este foarte simplu de utilizat. Mașinile de tuns iarba nu sunt proiectate pentru a merge la o anumită viteză. Timpul necesar pentru a termina tunderea gazonului depinde doar de tine și de cât de repede te miști. 

Ce variante de mașini de tuns iarba sunt disponibile în prezent?
În funcție de model, iarba tocată poate fi mulcită, adunată în saci sau aruncată pe lateralele mașinii. Dacă vrei să cumperi o mașină de tuns iarba, poți alege între modele cu motor cu ardere internă sau variantele cu motor electric.

O mașină de tuns iarba electrică necesită mai puțină întreținere, deoarece nu trebuie alimentată cu combustibil sau verificată în mod regulat pentru nivelul de ulei. Modelele electrice, în schimb, nu pot face față suprafețelor foarte mari și, în general, nu au puterea necesară pentru întreținerea acestora. 

Mașinile de tuns gazonul cu benzină sunt mai ușor de utilizat, nu necesită o sursă de alimentare din apropiere și au performanțe mai bune atunci când tundeți o suprafață mare. Cu toate acestea, vor avea nevoie de realimentare pentru a continua activitatea. 

Sfaturi pentru alegerea potrivită
Dacă ești în căutare de mașini de tuns iarba, optează pentru o variantă care are suficientă putere, astfel încât să îți poți întreține întreaga curte. De asemenea, trebuie să fie simplu de configurat, operat și întreținut. În plus, pentru că nu îți dorești să înlocuiești mașina de tuns iarba în fiecare an, îți recomandăm produse de înaltă calitate, cu cea mai lungă garanție posibilă pe care le găsești pe valbig.ro.

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!