Masini de lustruit si polisat

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0753389094

O mașină de lustruit este un aparat care poate prelucra și finisa eficient o varietate de suprafețe. Munca realizată cu un astfel de dispozitiv are ca rezultat piese de înaltă calitate. Mașinile de polisat sunt folosită în numeroase industrii, dar mai ales în cea auto, dar și în prelucrarea lemnului, a pietrei sau a ceramicii. Acest echipament dispune de un motor electric și este acționat manual. Praful este ținut departe de rulmenți și alte secțiuni ale mașinii de lustruit, unealta funcționând silențios. 

Finisarea suprafețelor metalice ale automobilelor este una dintre principalele aplicații pentru mașinile de lustruit. Diversele defecte, cum ar fi petele de calcar, oxidarea sau zgârieturile de pe tablă sunt reparate foarte ușor cu ajutorul unui astfel de dispozitiv.

Mașinile de polisat orbitale, hibride și rotative se numără printre numeroasele tipuri disponibile pe piață. Cea mai la îndemăna este mașina orbitală. Acest tip de finisare poate fi aplicat atât pe suprafețe orizontale, cât și pe cele verticale. 

Mașina de lustruit hibrid este controlată mecanic și are mai multă putere decât varianta orbitală. În comparație cu variantele orbitale, cele hibride permit o ajustare mai precisă a stratului de lac de pe tabla mașinii. 

Muncitorii din atelierele de reparații, vopsitorii și întreprinderile de tip service auto folosesc de obicei varianta rotativă de lustruit. În comparație cu alte tipuri de unelte, acest model oferă o reglare considerabil mai bună a suprafeței de lucru.

Indiferent daca ești începător sau avansat în domeniul lustruitului și al polisatului, Valbig te ajută să iei cea mai bună decizie în materie de achiziție. Citește instrucțiunile fiecărui produs care te interesează pentru a afla toate detaliile și pentru a achiziționa produsul potrivit. 

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!