Masina de slefuit

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Mașina de șlefuit este un dispozitiv care te ajută să ai suprafețe uniforme indiferent de materialele folosite și natura proiectului pe care îl execuți. Este un aparat necesar atât profesioniștilor cât și celor care au ca hobby renovările și îmbunătățirea locuințelor. În funcție de amploare proiectelor este recomandat să utilizezi produse din gama industrială sau semi-profesională.


Cum aleg mașina de șlefuit potrivită?


Achiziția unui aparat de șlefuit depinde de tipul de proiect și stilul de lucru individual sau al echipei care realizează proiectul:

- Pentru proiectele ample cu o suprafață mare de acoperit, realizate de profesioniști, sunt recomandate dispozitive puternice cu dimensiuni mari. Puterea mașinilor de slefuit  industriale poate ajunge până la 1500 W. 
- Pentru proiectele cu dimensiuni relativ mici sunt recomandate mașinile din gama hobby/semi-profesinală cu putere începând de la 250W.

Este recomandată utilizarea unei mașini de șlefuit potrivită materialului cu care se lucrează (lemn, metal, beton) sau achiziționarea unui dispozitiv multifuncțional. Nu uita că achiziția unei mașini de șlefuit reprezintă o investiție, aceasta se va amortiza rapid în cazul unei utilizari frecvente.

Mașinile de șlefuit pot fi fixe sau portabile. Dispozitivele portabile pot varia în greutate și ușurința transportului fiind recomandate utilizării semi-profesionale.


Tipuri de mașini de șlefuit pe care le găsești la Valbig


La Velbig îți punem la dispoziție toată aparatura necesară pentru bunul demers al proiectelor tale. Printre produsele pe care le poți achiziționa ne numără:

Șlefuitor cu vibrații- proiectat pentru șlefuirea suprafețelor plane în condiții industriale sau gospodaresti.
Șlefuitor pentru pereți cu aspirator- proiectat pentru șlefuirea pereților și a plafoanelor din gips-carton sau tencuială.
Rindea electrică- proiectată pentru a transforma o suprafață de lemn rugoasa într-una neteda.
Mașină de șlefuit rotativă- proiectată pentru șlefuirea și prelucrarea diferitelor tipuri de lemn, plastic și metal.
Mașină de slefuit beton umed- proiectată pentru șlefuirea, compactarea sau finisarea suprafețelor de beton umed ale pereților de constructie noua sau renovari, tavane, podele, etc.
Polizor de suprafață- proiectat pentru șlefuirea și lustruirea suprafețelor realizate din diferite materiale.

Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor tale. Împreună cu aceștia vei găsi gama adecvată lucrărilor tale și mașina de șlefuit ideală pentru tine.

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!