Hidrofoare

Afiseaza: 1-27 din 27 produse

 Filtre
O simplă fântână nu este suficientă pentru o familie, iar dacă ai de îngrijit și o grădină, va trebui să instalezi un sistem de pompare a apei. Un hidrofor poate fi cea mai bună soluție în acest caz. 

De ce să alegi un hidrofor?
Un hidrofor de calitate va prelua apa din sursă, o va filtra și apoi o va trimite la utilitățile casnice sau la sistemele de irigare din exterior. Deoarece culturile agricole au devenit în ultimii ani din ce în ce mai dependente de irigații puternice, mai ales cele artificiale, o pompă hidrofor te poate ajuta să îți faci munca mai ușoară și mai eficientă. 

Deoarece irigarea artificială eficientă este costisitoare, hidroforul pe care îl alegi trebuie să fie de cea mai bună calitate, întocmai pentru a evita costurile suplimentare. 

Ce trebuie luat în calcul atunci când alegi un hidrofor?
Motorul – de el depinde în mare măsură puterea. Cu cât este mai performant, cu atât va putea fi folosit la adâncimi mai mari;
Sistemul de electricitate – asigură activarea motorului și întreaga funcționare a hidroforului;
Pompa – extrage apa și o aduce la suprafață. Structura sa presupune prezența unor tuburi, elemente de reglare a presiunii, valve, dar și alte componente;
Filtrul de apă – este necesar atunci când sursa de apă este murdară;
Rezervor – pentru a reduce cât mai mult consumul de energie, apa este stocată într-un rezervor (disponibil cu diferite capacități). În acest fel, pompa nu va lucra în continuu;
Cablul de alimentare – deoarece este un dispozitiv ce funcționează pe bază de electricitate, este necesar să îl conectezi la o sursă de curent.
Presostatul – controlează pompa și presiunea pentru a împiedica funcționarea continuă a acesteia, ajugându-se la consum de electricitate redus. De asemenea, când s-a consumat sursa de apă, presostatul va opri automat hidroforul.
Dacă ești în căutare de hidrofoare pentru casa și grădina ta, te invităm să arunci o privire asupra gamei de produse disponibilă pe valbig.ro.

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!