Furtun gradina

Afiseaza: 1-48 din 58 produse

 Filtre
A sta la casă este probabil unul din cele mai plăcute lucruri posibile, însă pentru a te bucura pe deplin de întreaga experiență, ai nevoie de diferite articole care să te ajute la întreținerea spațiului personal, dar mai ales, pentru grădină. Furtunul de grădină este un astfel de articol. 

De ce să alegi un furtun de grădină?
Gazonul bine întreținut completează imaginea casei, mai ales dacă ai o grădină cu flori, fructe sau legume. Indiferent dacă ai nevoie de un furtun de grădină pentru a uda grădina și iarba, sau pentru a spăla mașina, ferestrele sau pereții casei, acesta este un instrument pe care ar trebui să-l ai la îndemână. 

Ce tipuri de furtun poți găsi?
În timp ce un furtun de grădină standard îți permite să uzi direct iarba sau să speli mașina, este bine de știut că există furtunuri de grădină specializate cu moduri de funcționare distincte. Acestea te ajută să îndeplinesti sarcini mai specifice și, deși investiția inițială poate fi puțin mai mare, ulterior vei fi foarte multumit de alegerea făcută. 

Furtunul extensibil - foarte ușor de manevrat, nu ocupă mult spațiu și este simplu de rulat și derulat. Acest lucru se datorează faptului că are proprietatea unică de a se alungi automat. Poate depăși de trei ori lungimea inițială odată atașat la robinet și umplut cu apă și este suficient să îl golești pentru a reveni la forma inițială.
Furtunul flexibil sau plat - are pereți mai subțiri și îl poți rula cu ușurință deoarece odată ce apa iese din furtun, se va aplatiza. Pereții mai subțiri, pe de altă parte, sunt mai sensibili și se pot rupe mai ușor atunci când intră în contact cu obiecte ascuțite precum pietrele de grădină.
Furtun tip aspersor - potrivit pentru suprafețe mari de teren. Are perforații pe toată lungimea peretelui, astfel apa curge cu ușurință, irigand pământul. Cu toate acestea, nu poate fi lăsat pornit o zi întreagă și întregul proces trebuie urmărit cu atenție pentru a evita pierderile substanțiale de apă. 
Furtunul cu picătură - folosit pentru hidratarea solului în care sunt cultivate fructe și legume. În perioadele de secetă, este opțiunea salvatoare. Picurarea distribuie apa direct la rădăcină. Deoarece apa este evacuată prin pori, cantitatea de apă eliminată este ușor de controlat și în cantități reduse.

Dacă ești în căutare de furtun de grădină cu 1 tol, extensibil, tip aspersor sau de oricare alt tip, suntem siguri că pe valbig.ro vei găsi varianta perfectă pentru tine și grădina ta.

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!