Fierastrau electric

Afiseaza: 1-31 din 31 produse

 Filtre
Fierăstrăul electric este unul dintre cele mai populare instrumente care trebuie inclus în echipamentul oricărui meșter care este pregătit de noi proiecte. Utilizarea unui fierăstrău electric de mână este de necontestat, indiferent dacă este folosit pentru tăierea lemnului, plasticului, a plăcilor ceramice sau chiar a metalului. Cei pasionați de meșteșuguri și de activități de tipul „Do It Yourself” (DIY) înțeleg importanța unui instrument de înaltă calitate.

Există mai multe tipuri de fierăstraie electrice:

Fierăstrău electric pendular - funcționează pe un principiu simplu: motorul antrenează o lamă foarte ascuțită care simulează mișcările unui fierăstrău manual (urcări și coborâri repetate). Acest tip de fierăstrău poate tăia rapid numeroase materiale care necesită prelucrare și este unul dintre cele mai populare datorită prețului bun și eficienței sale;

Fierăstrău electric circular - acționează asemănător unui rotor care propulsează o lamă circulară și poate tăia rapid materialele, inclusiv lemn, metal și plastic. Este ușor de utilizat și are avantajul de a-ți permite să modifici înălțimea și adâncimea de tăiere pentru a se potrivi cu proprietățile materialului pe care îl prelucrezi; 

Fierăstrău electric cu lanț - s-au dovedit a fi utile în casele în care lemnul este folosit pentru căldură; 

Fierăstrău electric cu bandă - este, de obicei, destinat atelierelor de prelucrare specializate. Pot face secțiuni foarte fine, de înaltă precizie, în cele mai dure materiale, incluzând opțiunea de a programa operațiuni repetitive. 

Indiferent de proiectul pe care îl plănuiești, la Valbig vei găsi fierăstrăul electric potrivit. Îți recomandăm ca odată ce achiziționezi un astfel de aparat, să nu uiți și de echipamentul de protecție din timpul lucrului!

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!