Drujbe

Afiseaza: 1-33 din 33 produse

 Filtre

Drujbe profesionale pentru gospodari desăvârșițiAlegera unei drujbe profesionale poate fi o dificultate, deoarece depinde foarte mult de mediul de lucru și de nevoile exacte pentru care vrei sa o folosești. Astfel încât am introdus o gamă variată de drujbe, care sa satisfacă cele mai multe cerințe. Ca să alegi una potrivită pentru nevoile tale, urmărește atent specificațiile tehnice ale lor:
  • Puterea motorului. Cu cât aceasta este mai mare, cu atât va avea o forță mai mare, astfel că se va putea folosi pentru suprafețe mai dure, mai solide și mai greu de tăiat. Cum ar fi, copacii foarte mari și bătrâni.
  • Construcția. Carcasa din plastic o va face mai ușor de manevrat pentru că îi reduce puternic din greutate. 
  • Dimensiunea lamei. Aceasta se alege în funcție de lemnele care trebuie tăiate. O lamă de dimensiuni mai mici, mai puțin crestată se potrivește pentru lucrări gospodărești mai mici.
  • Tipul de combustibil. De exemplu, o drujbă electrică nu poate fi folosită în spații în care nu există electricitate la care să se conecteze.
 

Ce tipuri de drujbe se găsesc de vânzare pe Valbig?Pentru a răspunde la cât mai multe nevoi am pregătit tipologii specifice de drujbe, cu specificații tehnice aparte astfel încât să se plieze pentru mai multe activități. Astfel, în magazinul nostru găsești:
Din cele 3 categorii propuse de drujbe, cu usurință se poate alege cel mai potrivit model, fie că e vorba de tăierea lemnului tare sau curățarea arbuștilor de lângă casă și în grădină.

Bucură-te de avantajele pe care le oferă drujbele și fă munca din gospodărie o activitate relaxantă. Cumpără ustensile de calitate de pe valbig.ro!

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!