Ceaune

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Ceaunul de aluminiu - ajutorul de nădejde în gătirea celor mai delicioase mâncăruriCeaunul de aluminiu este unul dintre cele mai calitative și rezistente vase pentru gătit datorită modului de fabricare al lui. Deși unele mituri spun că utilizarea veselei de aluminiu este nocivă, studiile au arătat că mâncarea gătită în astfel de vase nu este deloc dăunătoare pentru sănătate. În realitate, ceaunele din aluminiu au capacitatea de a conduce căldura de 10 ori mai bine decât cele din fontă și de 4 ori mai bine decât cele din inox. Datorită acestei proprietăți, pereții vasului se încălzesc uniform. Prin urmare și procesul de gătire se va accelera. 
 

De ce să cumperi un ceaun de aluminiu?


Este foarte rezistent în timp datorită calității aluminiului la temperaturi foarte ridicate
Forma ergonomică contribuie la păstrarea căldurii timp îndelungat, iar mâncarea se menține caldă
Păstrează intact gustul mâncărurilor, mirosul, culoarea și proprietățile
Gătești mâncarea în timp scurt
Este simplu de utilizat și de întreținut.
 

Ce tipuri de ceaune sunt disponibile valbig.ro?


Valbig vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o varietate de ceaune de aluminiu, de cea mai bună calitate, diferite în funcție capacitatea lor, astfel încât să permită prepararea unor cantități mari de mâncăruri. Aici găsești:
Ceaune de aluminiu de capacitate mică:  3, 4, 5 L
Ceaune de capacitate moderată: 10, 15, 20, 25 L
Ceaune de aluminiu cu o capacitate mare: 30, 40, 50 L

Toate ceaunele sunt cu capac și mâner astfel încât să asigure tot confortul de care ai nevoie în prepararea mâncărurilor și să fie ușor de transportat. 

Pe valbig.ro găsești o gamă variată de produse destinate bucătăriei: de aparate de carnati, până la cantare, masini de tocat electrice și arzatoare/pirostrii. Completează-ți ustensilele pentru bucătărie cu cele mai durabile produse din magazinul nostru!

Suport clienti 9:00-17:00

0753389094 comenzi@valbig.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!