Arzatoare/Pirostrii

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Cum alegi un arzător cu gaz în funcție de nevoile tale?

O pirostrie este o ustensilă pentru bucătărie care are rolul de a susține vasele de gătit, iar cele moderne sunt dotae cu arzătoare pentru a atribui flacăra necesară pentru preparării hranei. Acestea sunt precum un mini-aragaz portabil care poate fi transportat în orice fel de mediu. Alege arzătorul de gaz potrivit nevoilor tale, în funcție de:

  • Locul de utilizare: dacă va fi utilizat în camping sau pentru gătit afară ca o alternativă la focul cu lemne. 
  • Numărul de arzătoare. Pirostriile pot fi cu un arzător sau cu mai multe arzătoare. Numărul mai mare de arzătoare poate ajuta la reglarea mai eficientă a puterii.
  • Numărul de inele. Pentru a permite susținerea mai multor tipuri și dimensiuni de vase, alege un arzător cu mai multe inele deoarece este mai flexibil. 
  • Rezistența pirostriilor. Aceasta este dată de materialul din care este confecționată. Fonta este cel mai rezistent material la temperaturi ridicate și la greutăți mari (precum ceaunurile), pe când pirostriile din tablă au o rezistență redusă. 
  • Putere. Pirostriile diferă și în funcție de puterea cu care este emisă flacăra. Acestea de regulă încep de la 900 W și pot ajunge până la 58000 W. Pirostriile cu putere de 900 W sunt potrivite pentru campinguri deoarece te ajută să încălzești alimente depozitate în cratițe mici sau chiar căni. Arzătorul pe gaz cu o putere de 6000 W te ajută la gătit intens, chiar în cantități foarte mari (cum ar fi mâncărurile de pus pe iarnă). 
  • Accesorii. Din cadrul accesoriilor pentru pirostrii este important să nu lipsească furtunul, regulatorul de gaz și colierele.  


Pe valbig.ro găsești o varietate de arzătoare cu gaz, arzătoare gpl și pirostrii la prețuri avantajoase, destinate diverselor nevoi. De asemenea, din gama variată de produse pentru bucătărie găsești și electrocasnice sau chiar vase de gatit . Consultă întreaga listă de produse pentru casa si bucatarie !

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!