Aparate de sudura

Afiseaza: 1-24 din 85 produse

 Filtre
Aparat de sudura Plasma40A
-26%
Fie ca esti amator sau profesionist in ale sudurii, aici vei gasi multe variante de aparate de sudura, in functie de tipurile de lucrari pe care ai de executat. 
Alegerea unui aparat de sudura in primul rand depinde de tipul lucrarii executate, iar apoi pretul.
Avem o larga gama de aparate de sudura, cu preturi atractive si calitate exceptionala.

Clasificare aparate de sudura.
MMA - sunt aparate de sudura monofazate, tip invertor, recomandate in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu prin procedeul MMA(Manual Metal Arc). Sudeaza cu toate tipurile de electrozi inveliti(electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox) o gama diversificata de materiale, cum ar fi otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta , aluminiu.
MIG-MAG - este o imbunatatire a procesului de sudare MMA. Cu toate ca procesul de sudare este asemanator, totusi aparatele de sudare se deosebesc semnificativ.Diferenta majora o consta introducerea de gaz protector la locul sudarii, care inlocuieste invelisul electrodului.Gazul protector, are rolul de a proteja zona de sudare efectiva. Acest gaz poate fi de doua tipuri, MIG(Metal Intert Gas) sau MAG(Metal Activ Gas).
WIG(TIG)- sudarea cu electrod nefuzibil in mediu de gaz inert este o alta varianta derivata din sudarea MMA. Fiind si cea mai costisitoare.

Suport clienti 9:00-17:00

0753389094 comenzi@valbig.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!