Aparate de carnati

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre

Aparatul de cârnați - aliatul de nădejde în pregătirea propriilor semipreparate din carneAparatul de făcut cârnați este instrumentul ideal pentru gospodarii cărora le place să își pregătească singuri preparatele. Rezistente, calitative și ușor de utilizat, aceste aparate îți ușurează munca, ajutându-te să accelerezi procesul de pregătire al cârnaților de casă. 

Mașinile de făcut cârnați sunt de tipologii variate (verticale sau orizontale), materiale diferite, cu una sau mai multe pâlnii, cu sistem de prindere de masă sau tip ventuză.  De asemenea, capacitatea aparatelor este diferită. 

Aparatele de cârnați din inox sunt foarte rezistente în timp, chiar și în condiții de utilizare intensă. Nu se deteriorează nici sub acțiunea unei forțe foarte ridicate. De asemenea, permite alunecarea ușoară, evitând blocajele și acumularea de produs în cuvă. 
 

Cât de stabile sunt aparatele de umplut cârnați?Datorită presiunii la care este supusă mașina de cârnați, are nevoie de o bază solidă de susținere. Astfel că aparatele sunt prevăzute cu sisteme de prindere extrem de stabile care permit fixarea lui pe suprafața de lucru. Aceste sisteme pot fi de tip ventuză prin care se elimină aerul și, datorită siliconului, se fixează cu ușurință pe suprafața dorită. Pentru un plus de stabilitate, unele aparate sunt dotate și cu clemă de prindere. 

Pe https://www.valbig.ro/ găsești aparate de făcut cârnați de toate tipurile pentru a veni în întâmpinarea unei game variate de nevoi. Bucură-te de aroma autentică a cârnaților tradiționali de casă și prepară-i în timp scurt cu ajutorul aparatului destinat pentru această activitate din categoria de produse pentru casă și bucătărie.

Suport clienti 08.00-19.00

0753389094 comenzi@valbig.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!